Week 4 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nicole Wildeboer - WaarBenJij.nu Week 4 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Nicole Wildeboer - WaarBenJij.nu

Week 4

Door: nicoleisopreis

Blijf op de hoogte en volg Nicole

22 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam

Bon tardiii, Na een hele tijd geen verslag te hebben geplaatst is hier weer eentje! Het was de bedoeling dat ik om de dag of elke dag iets zou vertellen maar dan komt het uitstellen tot je het bijna vergeet ahha.
Het weer is hier zoals altijd heerllijk warm met een rustig windje erbij. Het zwembad in de tuin breng ik elke dag wel een bezoekje. Op donderdag t/m zondag moet ik werken in de weekenden moet ik langer werken omdat het dan erg druk is. Maandag t/m woensdag ben ik vrij. Dat is erg lekker een soort lang weekend tussen je werkdagen, het werk en de collega's zijn erg leuk. We zijn naar Hamingway geweest dat is een heel mooi strandje, ik en maud met nog iemand waren naar de overkant gezwommendaar stond een klein vierkant zwembad, een normale van steen enzoo. Maud vroeg of we er in mochten en dat mocht de man die daar werkte liep weg en wij renden meteen naar de groote bouw truck die er stond. Want wat is nou een betere spring plank dan een truck van 3 en een half meter! Verder chil ik vooral op de dagen of aan het strand of thuis. 's avonds zit ik wel is op het dak het is een erg mooi uitzicht vanaf daar. ENNN WOENSDAG BEN IK JARIG. Dus dan gaan we leuke dingen doen ahah :) Dit was het weer, niet erg veel speciaals maar wel er leuk

AYOOO x

• 25 Juli 2012 - 09:25

Hoi Nicole,:

Zo te lezen heb je het enorm naar je zin op Curacao.
    en vandaag ben je jarig.
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. een fijne dag.

Hartelijke groet,
    Oom Rinus, tante Wilma en Karel

• 26 Juli 2012 - 00:17

Lieve Nicole:

Oeps nu is het toch al bijna 26 juli en ben je niet meer zo erg jarig, vanmiddag was ik er al aan begonnen maar er kwam wat tussen. maar het is feest want onze jongste kleindochter is vandaag 17 jaar geworden.Lieverd van harte gefeliciteerd, maak er een fijn feest van. Wij drinken wel een extra slokje BB.

Groetjes en een dikke knuffel van

Opa en Oma