Dag 8
Door: nicoleisopreis
Blijf op de hoogte en volg Nicole
01 Juli 2012 | Nederland, Amsterdam
Het was erg rustig dus leuk om als eerste dag te hebben. Mijn taak; mensen die op bedjes willen liggen moeten 10 gulden of 6 dollar betalen.Tenzij ze op het resott zitten dan hebben ze een pas en mogen ze gratis.Verder moet ik er voor zorgen dat alle 450 bedjes er netjes bijstaan Vandaag hoefde ik maar een stuk of dertig mensen bij langs. Morgen moet ik ook werken er is dan ook een bbq dus dat word over werken ahah. Maandag vrijdag zaterdag zondag moet ik ook nog werken. Ik verdien gewoon per uur 8.50 gulden iets van 4 euro dus(: Ik moet nog wel een GGD test doen om te kijken of ik samonela heb.... OMG die test is echt niet cool. Verder moet ik ook nog een beetje leren om te lopen met 3 borden, vandaag moest ik het even snel doen met een groot bord en een mini... nou ik kan je zeggen OEI.. het was volgens de meesten lachwekkend om te zien ;d Dus ja dat word nog even oefenen met de borden van hier ahha. Ik werkte vandaag tot 5, normaal moet je tot 4 uur bedjes betalen maar ik werkte wat langer om nog wat meer in het vak te komen :P Mijn werkkleren zijn zo goed als binnen alleen heb ik maar 1 blousje terwijl het 2 polo's had moeten zijn... Nouja dit staat ook leuk :).
Vandaag ook nog lekker lang geskypt met het thuisfront. Nu ga ik slapen morgen weer een lange dag
Hoi he! xxx
01 Juli 2012 - 19:47
Oma Hinke:
Hé kanjer. wat ben je toch een bofkont, dat je een baantje hebt in zo'n prachtige omgeving en dan nog geld verdienen ook. Om jaloers op te worden . Ik vond altijd dat je op je vader leek , maar nu ik de foto's zie ben je sprekend je moeder. Ik vind het heel leuk om je reisverslag te lezen. Blif genieten en de groetjes aan Henk en Mira en de kids.
doei !! groetjes ook van opa.